Bij APEX zijn momenteel twee vacatures, deze staan hieronder beschreven.

De standplaats voor beide functies is Hillegom. Kijk verder op de website voor meer informatie over APEX.
Herken je jezelf in één van deze functieprofielen en heb je belangstelling voor een van deze uitdagende en veelzijdige banen, dan zien wij je sollicitatiebrief inclusief C.V. met interesse tegemoet.

Voor vragen kan tijdens kantooruren contact opgenomen worden met dhr. D. van Hooff, Operationeel Manager. E-mail: dvhooff@apexautomotive.nl

Vacature; gezocht supervisor poedercoaten en operator spiraalveren.

Wie zijn wij?

APEX is een in Hillegom gevestigd productiebedrijf dat al meer dan 30 jaar vervangings- en verlagingsveren produceert voor personenauto’s, motorsport, defensie en lichte commerciële voertuigen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten vinden hun weg naar de klant via een netwerk van internationale afnemers binnen de automobielindustrie. APEX is een modern bedrijf in eigendom van de Oostenrijkse PEWAG Group. Dit biedt zekerheid, stabiliteit en toekomstperspectief. APEX is een bedrijf dat zichzelf continu verbetert en aanpast om concurrerend te blijven in de uitdagende automotive aftermarket sector.

De investeringsbereidheid op menselijk- en milieutechnisch gebied alsmede de vernieuwing op technologisch vlak zijn nog nooit zo cruciaal geweest om in de huidige tijd de concurrentie aan te kunnen gaan. Hier zet APEX dan ook sterk op in. Wij werken bijvoorbeeld paperless met behulp van iPads, wij werken met de laatste technieken en vervangen machines door de modernste varianten.

Bij vervangingen van machines, installaties en/of processen wordt niet alleen naar kostentechnische aspecten gekeken, maar vooral ook naar wat het beste aansluit bij onze missie om te verduurzamen en een zo klein mogelijke footprint te realiseren met daarbij als doel dat dit geen concessie mag zijn voor de productie- en productkwaliteit.

At this moment we don’t have any vacancies.

© Copyright - Apex suspension