Operator / Productiemedewerker Spiraalveren

APEX International — Hillegom

APEX is een in Hillegom gevestigd productiebedrijf dat al meer dan 30 jaar vervangings- en verlagingsveren produceert voor personenauto’s en lichte commerciële voertuigen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten vinden hun weg naar de klant via een netwerk van internationale afnemers binnen de automobielindustrie.

Functieomschrijving

Als operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van speciale verenwikkelmachines van het Duitse merk Wafios. Het instellen en het bedienen van deze machines vraagt om een hoge mate van precisie en verantwoordelijkheid. Hier is oog voor detail, een goed technisch inzicht en bij voorkeur materiaal kennis (metaal) voor benodigd. Met andere woorden, jouw inzet, kennis en kunde speelt een cruciale rol bij de kwaliteit van het eindproduct.

Het produceren van spiraalveren is een vak dat je alleen bij ons, in de praktijk, kunt leren. Daarom krijg je bij ons op de werkvloer een interne training van collega Operators.

In de trainings- en opleidingsfase, zal je vanwege de planning en bezetting ook andere voorkomende werkzaamheden verrichten binnen de productie omgeving. Denk hierbij aan het slijpen van veren, het laden, lossen en bedienen van ovens, het lossen van vrachtwagens en andere vormen van interne logistieke taken. Hierbij is een heftruck certificaat benodigd en zullen wij, indien nodig, de training verzorgen.

Binnen onze productie wordt gewerkt in shifts. Voor deze vacature kunt u rekening houden met verschillende shifts binnen de werktijden van 6:00 tot 20:00 uur.

Wij bieden een uitstekende beloning en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. De standplaats voor deze functie is Hillegom.

Functie-eisen

 • Als operator ben je fulltime beschikbaar;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt werkervaring in een productie gerelateerde functie, technische opleiding is een pré;
 • Je bent flexibel, gedreven en hebt een positieve instelling;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je bent planmatig en hebt meedenkend vermogen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Hillegom.

Wat wij bieden

 • Je komt te werken in een professionele organisatie met een dynamische werkomgeving;
 • Je krijgt een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je gaat deel uitmaken van een leuk en gemotiveerd team;
 • Een fulltime dienstverband op basis van 40 uur met kans op een vaste aanstelling;
 • Je krijgt vakinhoudelijke praktijktraining en de mogelijkheid tot deelname aan cursussen.

Contact:

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je belangstelling voor deze uitdagende en veelzijdige baan, dan zien wij je sollicitatie brief inclusief C.V. met interesse tegemoet. Voor vragen kan tijdens kantooruren contact opgenomen worden met dhr. D. van Hooff, Operationeel Manager.

APEX Automotive B.V.
3e Loosterweg 44-46, 2182 CV, Hillegom
Tel. 0252-525060 / E-mail: info@apexautomotive.nl

***Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld***

© Copyright - Apex suspension